Servicii pentru adulți

Consiliere psihologică, dezvoltare personală și psihoterapie individuală pentru adulți (50 min. per sesiune)

Viața poate fi un lung șir de provocări, de bucurii și probleme, de probleme și de soluții. Uneori te simți depășit de anumite probleme, ești nemulțumit de situații prezente, sau dorești să schimbi ceva, dar nu știi prea bine ce anume sau cum să o faci. Indiferent că te confrunți cu anumite comportamente care te nemulțumesc, că ai emoții cărora cu greu le faci față sau nu ești sigur că te afli în relațiile potrivite, un specialist în consiliere îți este de folos. Pe lângă faptul că te ascultă și te ajută să clarifici cu ce anume te confrunți și ce poți să faci, te va ajuta și să te vezi pe tine mai bine și să îți dezvolți propriile abilități și strategii pentru a face bine față provocărilor din viitor.

Consilierea pentru dezvoltare personală te ajută să privești obiectiv în interiorul tău, să identifici și să alegi soluția optimă pentru diminuarea nivelului de stres, înlăturarea confuziei, tensiunilor acumulate și a blocajelor prezente. El poate să îți acorde sprijin pentru explorarea alternativelor de evoluție pe viitor prin relevarea surselor interioare proprii, dezvoltarea potențialului, în realizarea obiectivelor și aspirațiilor personale.

Consilierea psihologică te ajută să înțelegi de ce gândești într-un anumit fel, care este legătura dintre emoțiile tale, gânduri și comportamente, să descoperi credințele limitative, amprenta psihică transgerațională, să depășești anxietatea, trauma, să afli care este scenariul tău de viață, să descoperi stilul de atașament pe care l-ai dezvoltat, de ce relațiile tale suferă, care sunt nevoile tale și cum poți să îți găsești echilibrul, cum poți atinge starea de bine, împăcarea cu trecutul, trăirea în prezent, reziliența și dezvoltarea resurselor proprii.

Scopul consilierii psihologice individuale este:
– autocunoașterea și autodescoperirea propriului potențial
– asumarea responsabilităților pentru deciziile luate
– acceptarea de sine și acceptarea celorlalți
– relații pozitive cu ceilalți
– creșterea gradului de toleranță la frustrare
– îmbunătățirea stării de sănătate fizică și psihică
– stare de bine interioară
– descoperirea bucuriei de a trăi.

Consiliere psihologică de cuplu/ (60 min. per sesiune)

Consilierea psihologică de cuplu se bazează pe același concept ca psihoterapia individuală, însă se concentrează atât pe experiențele individuale ale pacientilor, cât și pe comunicarea dintre ei. Scopul este ca cei doi parteneri sa se raporteze unul la altul într-un fel care să îi avantajeze pe amândoi și să îi ajute să se dezvolte împreună.

Acest tip de terapie are ca scop atingerea unor obiective de cuplu. Cei doi parteneri îşi vor fixa ţeluri comune, pe care vor încerca să le atingă cu ajutorul psihologului. Apelați la consiliere psihologică de cuplu dacă:

  • vreți să îmbunătățiți relația dintre voi – să evitați un divorţ sau pur şi simplu să vă îmbunătăţiți comunicarea
  • treceți prin momente personale dificile sau chiar o criză, care afectează cuplul
  • sunteți dispuși să lucrați pentru relația dv.
  • aveți nevoie să fiți apreciaţi, înţeleşi, doriţi, iubiţi
  • doriți să înțelegeți cum funcționează psihicul feminin și cum funcționează psihicul masculin
  • apreciați lucrurile bune pe care le aveți în relație și să doriți să construiți mai departe pe această bază.

Programează o ședință online! Ne putem auzi la telefon, pe WhatsApp, ne putem întâlni pe Zoom sau Google Meet.

Consiliere online:

Luni – vineri: 10:00 – 19:00

contact@terapiacupovesti.eu

Mobil: +40 726 282 949