Despre mine

Fondatoarea site-ului ”Terapia cu povești” și autoarea ”Poveștilor Ewei”, o serie de povești terapeutice pentru copii, având în centrul lor ca personaj principal pe Ewa, o fetiță de 8 ani care poate comunica cu animalele.

Terapia cu povești vine cu cu o viziune modernă de dezvoltare personală prin crearea unei serii de povești originale, concepute să dezvolte inteligența emoțională a copiilor, ateliere originale de dezvoltare personală sau creativitate,  diverse cursuri și webinarii. Alături de acestea, Terapia cu povești oferă servicii de consiliere psihologică, dezvoltare personală, consiliere parentală și vocațională. 

Mihaela Coravu

Consilier psihologic și consiier pentru dezvoltare personală specializat în inteligență emoțională prin povești și jocuri, Science of Well-Being, relaționare, consiliere vocațională, parenting, NLP. Predau noțiuni și tehnici care contribuie la întărirea punctelor forte personale, relaționale și integrarea lor în viața de zi cu zi (asertivitate, atitudine, empatie, luare deciziilor, rezolvări probleme, stabilire obiective, conștientizarea și toleranța diferențelor interpersonale, comunicare, controlul emoțiilor, gândire pozitivă, responsabilitate, conștientizare de sine, stabilirea valorilor și valorificare personală, modelarea scenariului de viață, depășirea credințelor limitative, șa).

Psiholog. Consilier psihologic. 

Consilier pentru dezvoltare personală.

Psihoterapeut intergrativ în formare, (Asociația Română de Psihoterapie Integrativă)

Certificări:

NLP Master certificat  E.A.N.L.P. ( European Association of NLP ) și A.R.O.N.L.P. ( Asociația Română pentru Programare Neuro-Lingvinstică ) 

NLP Practitioner certificat  E.A.N.L.P. ( European Association of NLP ) și A.R.O.N.L.P. ( Asociația Română pentru Programare Neuro-Lingvinstică )  

Consilier pentru dezvoltare personală certificat A.R.P.I. ( Asociația Română de Psihoterapie Integrativă), acredidată de Colegiul Psihologilor din România și E.A.I.P ( Asociația Europeană de Psihoterapie Integrativă)

Certificare ”Science of Well-Being” autorizată de Yale University și oferită de Coursera

Formator autorizat de Ministerul Muncii.

Aparitii Media:

Revista Margot

(interviu cu Mihaela Coravu de la “Terapia cu povești”)