Ateliere/Cursuri/Workshops

“COPILUL INTERIOR” – o călătorie către Sine” (ani 18 +)

Acest atelier se organizează la cerere!

Structură & frecvență: 5 întâlniri; 1 atelier/săptămână

Durată online: 1h

Atelierul se poate organiza pentru grupuri (minim 5 persoane) sau se poate adapta ca serviciu de consiliere individuală.

Cost 5 ateliere (online) = 450 lei.

Ne vedem pe Google Meet sau Zoom!


Prezentare:

  1. Cine este și cum arată copilul tău interior
  2. Ce modele de atașament a preluat și dezvoltat copilul tău interior
  3. Ce credințe și convingeri a preluat copilul tău interior
  4. Care este scenariul tău de viață
  5. Împăcarea cu copilul interior

Despre curs și beneficiile obținute în urma acestui curs:
Cursul este un proces ghidat de descoperire a copilul interior, de identificare a modelelor și credințelor preluate din copilărie, de vindecare a rănilor emoționale. Este un proces de împăcare cu Sine, de acordare a compasiunii, iubirii și aprecierii copilului din noi, care a dus poate mult timp lipsă de ele.

Copilul interior are nevoie de atenție continuă pentru că adultul care nu este în contact cu latura sa de copil poate fi rigid, ”rece”, ”urâcios”, egoist, lipsit de entuziasm sau spontaneitate, temător de schimbare, frustrat și inflexibil. A lăsa rănit Copilul interior înseamnă ca Adultul să trăiască cu răni ascunse din copilărie, iar pentru ca Adultul să fie fericit, el trebuie să facă pace cu Copilul interior, să îl înțeleagă, să îl accepte, să îl iubească, să îl îmbrățișeze.


Și pentru că lucrăm cu copilul din noi, exercițiile, meditațiile și activitățile propuse în fiecare atelier se bazează pe creativitate, jocuri, spirit ludic, imaginație, explorare.
La sfârșitul călătoriei către Sine vom fi mai împăcați cu noi și cu trecutul, vom ști să privim realitatea și oamenii din perspective care ne fac mai empatici, vom putea dezvolta relații sănătoase.


Dorești să faci această călătorie?
Înscrie-te aici: contact@terapiacupovesti.eu

Ai întrebări? Sună la: +40 726 282949

Print Friendly, PDF & Email


Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *