Ateliere/Cursuri/Workshops

Atelierele Terapiei cu povești

Oare toate poveștile încep cu ”A fost odată ca niciodată”? Și toate se termină cu bine? Ce ne face să empatizăm cu personajele, să ne identificăm cu ele și sa le urmărim acțiunile cu sufletul la gură?

Avem nevoie de speranță, de convingerea că toate problemele pot fi depășite. Avem nevoie de modele de eroi, de lupta cu balaurii noștri interiori. Avem nevoie de încrederea că putem învinge obstacolele, că putem trece cu succes testele vieții și că putem deveni mai buni.

Ce fac poveștile, și mai ales poveștile terapeutice? Ele aduc încredere în forțele proprii, ajută copii să-și descopere puterea interioară și să-și depășească temerile. Prin povești putem ajuta copiii să-și schimbe perspectivele asupra unor idei preconcepute, să folosească un limbaj care să îi ajute să privească evenimentele din viața lor într-un mod sănătos, să recunoască emoțiile și să le gestioneze, să fie în armonie cu ei, să nu ia lucrurile în tragic.

Despre cum funcționează acest lucru, poți citi mai multe aici: http://terapiacupovesti.eu/2017/10/despre-povestile-terapeutice-care-sunt-beneficiile-cum-lucreaza/

Mesaj de la oraganizator:

Dragii mei,

Atelierele Terapiei cu povești au fost deschise o perioadă de timp și ne-am bucurat cu toții de acest lucru. Nu știu când voi relua sau dacă voi relua aceste ateliere, totul depinde de timpul pe care îl pot folosi în diverse proiecte. În ultimul timp, suportul acordat copiilor, adolescenților și adulților s-a concentrat pe consilierea psihologică individuală și psihoterapie, webinarii, diverse colaborări . Proiecte am multe în plan, dar să vedem cum voi reuși pe rând, să le fac. Până atunci, mă puteți găsi cu serviciile oferite la sectiunea Cabinet de Psihologie.

 Vă mulțumesc că mi-ați fost aproape și mă bucur că v-am fost alături!

Cu multă dragoste, 

Mihaela Coravu

Print Friendly, PDF & Email


Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *